Πώς ξεκινήσαμε

Η ιστορία μας ξεκινάει πριν από περίπου 40 χρόνια, σε ένα μικρό εργαστήρι, με περιορισμένα τεχνολογικά μέσα αλλά με απεριόριστη αγάπη για το ξύλο, αρχίσαμε να δημιουργούμε. Από την πρώτη στιγμή, το ξύλο μας κέρδισε και η αφοσίωσή μας σε αυτό το μοναδικό υλικό μας ανταμείβει μέχρι και σήμερα.

Κάθε μικρή κατασκευή ήταν για εμάς μια πρόκληση. Θυμόμαστε τις ατέλειωτες ώρες που περνούσε ο παππούς μας στο εργαστήρι, πειραματιζόμενος με σχέδια και τεχνικές. Η διαδικασία της δημιουργίας μας έκανε καλύτερους τεχνίτες και πιο αφοσιωμένους καλλιτέχνες. Κάθε κομμάτι ξύλου που περνούσε από τα χέρια μας μεταμορφωνόταν σε αντικείμενα που έκαναν την καθημερινότητα των ανθρώπων καλύτερη.

Το πρώτο μας μηχάνημα, μια απόδειξη της ιστορίας μας, είναι ακόμα μαζί μας. Είναι εκεί για να μας θυμίζει τις ρίζες μας και την αγάπη μας για το ξύλο. Καθώς τα χρόνια περνούσαν, νέα μέλη της οικογένειας έρχονταν να συνεχίσουν αυτή την παράδοση με την ίδια αφοσίωση και πάθος. 

ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

Η εξέλιξή μας

Το μικρό μας εργαστήρι εξελίχθηκε σε μια μικρή βιοτεχνία. Με την αύξηση της τεχνολογίας, οι κατασκευές μας έγιναν μεγαλύτερες και η ανάγκη για εξειδίκευση ήταν επιτακτική. Αποφασίσαμε να επικεντρωθούμε στα ξύλινα ενεργειακά κουφώματα, συνδυάζοντας την πολύτιμη εμπειρία μας στην επεξεργασία του ξύλου με τις σύγχρονες κατασκευαστικές απαιτήσεις.

Φτάνοντας στο σήμερα

Σήμερα, η τρίτη γενιά συνεχίζει την ιστορία της εταιρείας μας. Από το μικρό εργαστήρι, έχουμε εξελιχθεί σε μια σύγχρονη εταιρεία. Η εμπειρία συναντά τη γνώση και αυτός ο συνδυασμός μας επιτρέπει να μαθαίνουμε και να εξελισσόμαστε καθημερινά.

Με την ίδια αγάπη για το ξύλο, εξειδικευόμαστε στην κατασκευή ξύλινων κουφωμάτων, φροντίζοντας να βελτιώνουμε συνεχώς τα προϊόντα μας τεχνολογικά και σχεδιαστικά. Δεσμευόμαστε και παράγουμε ξύλινα κουφώματα γερμανικής τεχνολογίας υψηλής αισθητικής και ενεργειακής απόδοσης, προσφέροντας ακριβώς αυτό που χρειάζονται οι σύγχρονες κατασκευές.

Κτίριο που αποτελεί δωμάτιο ξενοδοχείου, με ξύλινα κουφώματα
Γκρί μονόφυλλη ξύλινη εξώπορτα με ανοιγόμενο παράθυρο με μαύρη σιδεριά, ταμπλά, διακοσμητικό νεροσταλάκτη και μαύρα μεταλλικά διακοσμητικά

Η δέσμευσή μας σε εσάς

Είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε μαζί σας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέρος της ιστορίας μας, καθώς συνεχίζουμε να παράγουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας που φέρουν την παράδοση και την καινοτομία σε κάθε κομμάτι ξύλου που περνά από τα χέρια μας. Με σεβασμό στη φύση και αγάπη για το ξύλο, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε λύσεις που βελτιώνουν τη ζωή σας και το περιβάλλον.

Η στιγμή που οι πελάτες μας αγγίζουν τα ξύλινα κουφώματα στο σπίτι τους και νιώθουν τη ζεστασιά και την ιστορία που φέρουν μαζί τους είναι η καλύτερη στιγμή για εμάς. Μας υπενθύμιζει γιατί κάνουμε αυτό που κάνουμε. 

Κάθε κατασκευή μας δεν είναι απλώς ένα προϊόν. Είναι μια γέφυρα που συνδέει το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον, μια δημιουργία που φέρει την ψυχή και την αγάπη του δημιουργού της.

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και να σας λύσουμε τις απορίες βοηθώντας σας παράλληλα να επιλέξετε τα ξύλινα κουφώματα που θα αναβαθμίσουν αισθητικά και ενεργειακά τον χώρο σας.