Πώς ξεκινήσαμε

Ξεκινήσαμε από ένα μικρό εργαστήρι, περίπου 40 χρόνια πρίν, με περιορισμένα τεχνολογικά μέσα και πολύ όρεξη να δημιουργήσουμε.

Το ξύλο ήταν το υλικό που απο την αρχή μας κέρδισε και η αφοσίωσή μας σε αυτό μας αναμείβει μέχρι σήμερα.

Πρόκληση αποτελούσε για εμάς κάθε μικρή κατασκευή και η διαδικασία της δημιουργίας μας έκανε ακόμα καλύτερους.

Κάθε είδους ξύλινης κατασκευής περνούσε από τα χέρια μας και καταφέρναμε να δημιουργήσουμε αντικείμενα που βοηθούσαν την καθημερονότητα των ανθρώπων.

Tο πρώτο μηχάνημα που αποκτήσαμε είναι ακόμη μαζί μας, για να μας θυμίζει την ιστορία μας και την αγάπη γι’αυτό το σπουδαίο υλικό, το ξύλο.

ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

Προχωρώντας στον χρόνο

Ο χρόνος περνούσε και νέα μέλη της οικογένειας συνέχιζαν με την ίδια αφοσίωση να επεξεργάζονται το ξύλο και να δημιουργούν.

Τα τεχνολογικά μέσα αυξήθηκαν και το μικρό εργαστήρι έγινε μια μικρή βιοτεχνία. Τα έργα μεγάλωναν και η ανάγκη για εξειδίκευση έφτασε. Επιλέξαμε, τότε, η κατασκευή των ξύλινων ενεργειακών κουφώματα να αποτελέσει την κύρια ασχολία μας και η εμπειρία μας στην επεξεργασία του ξύλου μας βοηθάει να ανταποκριθούμε, με τον καλύτερο τρόπο, στις κατασκευαστικές απαιτήσεις που αυξάνονται με γρήγορο ρυθμό.

Φτάνοντας στο σήμερα

Τώρα πλέον η τρίτη γενιά συνεχίζει την ιστορία της εταιρείας που από ένα εργαστήρι έγινε μια μοντέρνα εταιρεία.

Η εμπειρία συνάντησε τη γνώση και ο συνδυασμός μας βοηθά καθημερινά να μαθαίνουμε και να εξελισσόμαστε.

Με την ίδια πάντα αγάπη για το ξύλο χρόνια τώρα σε νέες, σύγχρονες εγκαταστάσεις, εξειδικευόμαστε στην κατασκευή ξύλινων κουφωμάτων και φροντίζουμε να βελτιώνουμε τεχνολογικά και σχεδιαστικά τα προϊόντα μας με δέσμευση στην αειφόρο ανάπτυξη.

Αυτή τη στιγμή η εταιρεία μας κατασκευάζει ξύλινα κουφώματα γερμανικής τεχνολογίας υψηλής αισθητικής και ενεργειακής απόδοσης, ότι ακριβώς χρειάζονται όλες οι σύγχρονες κατασκευές.

Κτίριο που αποτελεί δωμάτιο ξενοδοχείου, με ξύλινα κουφώματα

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και να σας λύσουμε τις απορίες βοηθώντας σας παράλληλα να επιλέξετε τα ξύλινα κουφώματα που θα αναβαθμίσουν αισθητικά και ενεργειακά τον χώρο σας.