Εξοικονομώ-Αυτονομώ

Πιστοποιημένα Ξύλινα Κουφώματα.

Δεν βρεθήκατε τυχαία εδώ. Σίγουρα γνωρίζετε κάποια πράγματα για το πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ-ΑΥΤΟΝΟΜΩ που υλοποιείται με την συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αποτελεί, άλλωστε, το δημοφιλέστερο από τα προγράμματα ΕΣΠΑ.

Ήρθατε, όμως, σίγουρα εδώ για να μάθετε τους λόγους για τους οποίους τα σύγχρονα ξύλινα κουφώματα είναι αυτά που χρεάζεται το σπίτι σας!

Ξύλινα Κουφώματα

Ξύλινα Κουφώματα

Γιατί να τα επιλέξετε!

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε. Φυσικά και τα ξύλινα κουφώματα συμπεριλαμβάνονται και επιδοτούνται από το πρόγραμμα “Εξοικονομώ – Αυτονομώ”

Απόδοση

Το ξύλο αποτελεί άριστο θερμομονωτικό υλικό από τη φύση του.

Αισθητική

Η αισθητική δεν αφορά μόνο την εικόνα, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΓΙΞΕΙΣ!.

Περιβάλλον

Η ξυλεία που χρησιμοποιείται προέρχεται από δάση αειφόρου ανάπτυξης.

Ενεργειακή Απόδοση

Το ξύλο αποτελεί άριστο θερμομονωτικό υλικό από τη φύση του. Ως κακός αγωγός της θερμότητας εμποδίζει τη μεταφορά της από τη μία πλευρά στη άλλη, δημιουργώντας συνθήκες άνεσης στο εσωτερικό της κατοικίας τόσο το χειμώνα, όπου εμποδίζεται η εισβολή του ψύχους, όσο και το καλοκαίρι, με την προστασία από τη ζέστη.

Τα σύγχρονα πιστοποιημένα ξύλινα κουφώματα δεν μπάζουν, διαθέτουν τρία λάστιχα στεγανοποίησης/θερμομόνωσης και περιμετρικούς μηχανισμούς κλειδώματος σε πολλά σημεία.

Επομένως τα σύγχρονα κουφώματα είναι ιδανική επιλογή για κατοικίες υψηλής ενεργειακής απόδοσης.

Ξύλινο παράθυρο γκρι
Ξύλινη Πόρτα

Αισθητική

Η αισθητική δεν αφορά μόνο την εικόνα, μπορείς να την αγγίξεις!

Αρκετοί θεωρούν το ξύλο ως ένα υλικό με ιδιαίτερα υψηλή αισθητική. Ένα βαρύ, δυναμικό στοιχείο της φύσης το οποίο διατηρεί τον χαρακτήρα του παραδοσιακού.Περιβάλλον

Στόχος: Μείωση εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα (CO2).

Πως όμως η χρήση του ξύλου στις κατασκευές θα βοηθήσει στον στόχο;

Με την αειφόρα διαχείριση των δασών. Η ξυλεία που χρησιμοποιείται στις δομικές κατασκευές, από την οποία κατασκευάζονται και τα σύγχρονα ξύλινα κουφώματα, προέρχεται από περιοχές αειφόρας διαχείρισης δασών. Με λίγα λόγια στις περιοχές αυτές φυτεύονται δέντρα τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την παραγωγή ξυλείας για δομικές κατασκευές και ο αριθμός τους ανανεώνεται με μεγαλύτερο ρυθμό από εκείνον που κόβονται.

 

Ξύλινα Κουφώματα Gkinnis
Ξύλινα Παράθυρα με καϊτια και φεγγίτες ανοιγόμενος

Γιατί να επιλέξετε εμάς

Έχουμε την εμπειρία και την τεχνική γνώση!

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τα πιστοποιημένα ενεργειακά ξύλινα κουφώματα για την δική σας κατοικία και θα τα κατασκευάσουμε για εσας!